Over mij

Om je een idee te geven wie ik ben en wat mijn beweegredenen waren om dit bedrijf te starten, stel ik mij even kort voor.

Mijn naam is Inge Steenman, ik ben geboren in 1965 en woon in Amstelveen. Ik woon samen met mijn partner Peter, ik heb een zoon, 2 bonusdochters, 2 schoonzonen en 2 en kleindochters.

Ruim 23 jaar heb ik een aantal dagen in de week een geweldige merrie verzorgd, die de hoge leeftijd van bijna 38 jaar heeft bereikt. Vanaf juni 2003 tot en met eind 2014 heb ik in de thuiszorg gewerkt. Tevens ben ik eigenaresse van In and out healing en massage.

Een paar keer achter elkaar vroegen vrienden mij of ik tijdens de vakantie op hun hond wilde passen. Natuurlijk wilde ik dat en ik beleefde hier zoveel plezier aan dat ik voor mezelf wist dat ik hier meer mee wilde doen. Niet lang daarna begon ik de vakantie-opvang

 

 

 

 

Ik had al snel door dat ik heel graag op dagelijkse basis met honden wilde werken en ik besloot de vakantie-opvang te combineren met een uitlaatservice. Voor het opstarten van de hondenuitlaatservice heb ik mij laten voorlichten door HUS Nederland. Dit was een belangenvereniging voor zowel HUS eigenaren als hondenbezitters, waar ik mij bij wilde aansluiten. Helaas bestaan zij niet meer. Ik voldoe echter wel aan de eisen die zij stelden om lid van de vereniging te mogen worden.

Bij de Martin Gaus Academie heb ik de 2 opleidingen voor de Uitlaatservice gedaan. Het omgaan met honden geeft mij alles wat ik ervan gehoopt had en nog heel veel meer. Het heeft mijn leven meer compleet gemaakt.

Als ik met de honden loop kan ik intens genieten door alleen maar naar ze te kijken. Ik begrijp hun communicatie en kan daardoor het gedrag van de honden ook goed bijsturen. Hierdoor kan ik de rust in de groep bewaren en dit maakt dat de honden mij vertrouwen en op me letten. Hier wordt ik ontzettend blij en gelukkig van, ik vind het geweldig en niet in de laatste plaats vanwege het feit dat ik zoveel tijd in de natuur doorbreng!

Elke dag verheug ik mij op de wandelingen met de honden. Het werken met honden kost mij geen energie, maar geeft mij energie, elke keer weer!